marți, 25 august 2015

Rochia argintie: cum o accesorizezi


Rochia argintie este o optiune excelenta pentru o seara  speciala, mai ales atunci cand te-ai plictisit de clasica rochie neagra. In plus te ajuta sa atragi toate privirile din jur, prin eleganta si rafinament. Atentie insa cum o accesorizezi, intrucat aceasta nuanta pretioasa isi pierde valoarea estetica daca o asortezi cu elemente gresite.
1. Argintiul si negrul
Cea mai sigura cale de a purta o rochie argintie este sa o combini cu accesorii negre: pantofi , bijuterii si geanta-plic. Aceasta alaturare nu va fi sub nicio forma una monotona, ci dimpotriva: sparge tiparul clasic alb-negru, care exprima o sobrietate de care vrei sa scapi din cand in cand.
Atentie si la compatibilitatea materialelor pe care le asortezi: daca rochia ta are paiete stralucitoare, o pereche de pantofi din piele mata si un plic asemanator vor crea o nota discordanta inestetica.
2. Argintiul si albastrul
Argintiul si albastrul sunt doua tonuri reci, care realizeaza o combinatie cromatica placuta atunci cand sunt purtate impreuna. Intampina miezul noptii cu pantofi albastri cobalt si colier din safire sau inel supradimensionat in aceeasi culoare.
Albastrul accentueaza culoarea argintului prin evidentierea notelor sale stralucitoare, ca de gheata.

Sursa text: stil.acasa.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu