luni, 21 decembrie 2015

Rochia midi rafinament absolut.

Eleganta  si romantica, rochia midi ridica feminitatea la rang de arta, fiind un adevarat simbol al ei, aceasta piesa vestimentara cu aer boem este un nou concept al senzualitatii, asa ca a devenit o piesa must-have in garderoba feminina.

Accesorizarea corecta si lugimea potrivita sunt secretele care transforma rochia midi intr-una  recomandata oricarui  tip de silueta.

Verdele smarald a cucerit multe inimi si este foarte des intalnit si pe covorul rosu, este o culoare ce simbolizeaza dragostea si echilibrul. Poate fi purtata in tinute cu paiete, rochii din tafta, dantela si chiar catifea, iar efectul final este unul care va atrage atentia.



Clasicul negru nu ar trebui sa lipseasca din garderoba niciunei femei, poate fi accesorizat foarte usor si cu siguranta nu poti da gres indiferent de evenimetul la care participi.




Taftaua eleganta, tesatura cu un luciu metalic foarte delicat este ideala pentu realizarea rochiilor dedicate evenimentelor speciale, combinata cu catifeaua pretioasa si asezonata cu tulle transforma rochiile NICHI CRISTINA NICHITA  in tinute de o eleganta la superlativ.



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu