vineri, 6 mai 2016

Cum sa alegi rochia pentru balul de absolvire

Balul de absolvire e un moment important din viata fiecareia, fie ca esti eleva sau studenta este un moment ce il astepti cu drag si de care iti vei aminti toata viata. Pentru ca pregatirile pentru acest eveniment sunt in toi consider aceasta postare bine-venita.

Rochia pentru banchet merita sa fie speciala, trebuie sa fie genul de rochie in care sa stralucesti si sa te simti regina balului. 
Este destul de dificil sa alegi rochia potrivita pentru balul de absolvire deoarece ne facem tot felul de idei  cum o sa aratam in aceea zi si de aceea este greu sa  ne hotaram asupra unui model.

Va propunem cateva idei de rochii pentru diferite tipuri de silueta.

Daca ai silueta in forma de para, atunci ar trebui sa porti o rochie care sa urmareasca forma corpului in partea superioara  iar in partea de inferioara sa fie putin mai ampla ca sa nu accentueze soldurile, iti recomandam o rochie scurta cu asimetrie 


Silueta tip clepsidra este de invidiat deoarece posesoarele ei pot sa poarte orice tip de rochie, indiferent  daca este lunga sau scurta, urmareste linia corpului sau nu,  ele vor arata superb.

Fetelor cu silueta tip mar li se potriveste cel mai bine o rochie lunga cu talie inalta care sa cada lin pe langa corp. Iti recomandam aceasta rochie din voal si dantela ce iti pune in evidenta bustul datorita aplicatiilor discrete.     

Alege o rochie care sa te reprezinte si in care sa te simti comod pentru a te bucura din plin de ultima petrecere cu colegii.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu