miercuri, 7 septembrie 2016

Russian touches... with love!

  Dragostea – o ruletă rusească. Aşa putem descrie şi povestea ultimei colecţii de toamnă-iarnă semnată NICHI CRISTINA NICHITA. Riscuri, emoții sau mister, iubirea regăsită după ani și ani o aduce pe femeia puternică în fața celor mai importante decizii din viața sa.

  Eleganța, însă, o reprezintă. A făcut-o întotdeauna. Print-uri calde, pliseuri, texturi interesante și  accesorii spectaculoase. Toate desprinse din tradiția rusească,  o matrioskă urbană, gata să întoarcă, în cele din urmă, toate privirile celor care o întâlnesc.






  Și dacă tot vorbim despre o sinestezie de culturi, între trecut și prezent, piesele vestimentare clasice, nemuritoare, sunt nelipsite din tabloul sezonului rece. Trench-ul și paltonul în croială simplă sunt, astfel, esențiale în garderoba oricui. Versatilitatea, eleganța dar și croiul trainic le aduce printre preferatele iubitoarelor de modă de pretutindeni. Este imposibil să nu-ți fi atras atenția!



   Rochia, simbolul feminității, stârnește admirația tuturor. A fost și va rămâne piesa cheie a femeii, devotată acesteia în nenumăratele situații ale vieții. Cusută în imprimeuri tradiționale, în pliseuri, în materiale fine și diafane, rochia ultimei colecții Nichi surprinde prin originalitate, rafinament și discreție.




   Nimic nu este mai sezual decât sacoul, vesta ori cămașa lui, reinterpretată în variantă feminină. La fel cum și suprapunerile evidențiază trăsăturile speciale ale femeii moderne. Într-o cromatică spectaculoasă, noile creații celebrează femeia de orice vârstă, gata să iasă în evidență oriunde s-ar afla!




   Într-un astfel de cadru, așteptăm cu nerăbdare ca sezonul rece să-și facă apariția în garderoba noastră. Așa cum sperăm ca această colecție să vă fi intrat, deja, în inimă!
                                 
                     
                                                                   

                                                                                                     Hugs,

                                                                                      Ingrid & NICHI CRSTINA NICHITA

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu