vineri, 25 septembrie 2015

Tinuta ta business

Prima impresie la o intalnire de afaceri este foarte importanta, este felul in care se creeaza un prim respect intre parti, iar pentru femei acest aspect este cu atat mai important atunci cand intalnirea business este cu un barbat.
George Hojbota - creative director NICHI CRISTINA NICHITA iti propune sa adopti un look masculin compus din camasa, sacou si pantaloni, iar pentru a-ti evidentia feminitatea accesorizeaza tinuta cu esarfe, brose sau bijuterii de mici dimensiuni.
In gardeoba ta de afaceri un must-have sunt pantalonii negrii sau bleumarin, in contrast cu camasile albe sau nude, sacoul cu guler rever si fustele conice.

Pentru zilele cand dupa serviciu ai o intalnire cu prietenele designerul NICHI iti recomanda pentru un look glamour rochia camasa, are o croiala ce avantajeaza aproape orice silueta, mascand cu usurinta eventualele zone cu probleme. In acest sezon rochia camasa este cu adevarat trandy si cu siguranta poate fi o alegere inspirata pentru o imagine de business woman de succes.
Pantofii de culoare mai închisă din piele lacuita sunt foarte potriviti pentru o tinuta office,  recomandati fara probleme atat persoanelor inalte cat si celor minione, avand avantajul de a scoate in evidenta, in mod pozitiv, orice femeie.
Tinuta pe care o adopta o femeie la birou, la o intalnire de afaceri sau la un interviu trebuie sa o reprezinte si in acelasi timp sa o faca sa se simta bine in hainele pe care le poarta... intodeauna imaginea conteaza.

Acum ai sansa sa iti reinnoiesti garderoba business, profita de reducerile de pana la 70%  si nu uita ca atitudinea in vestimentatie este un ingredient important pentru o cariera de succes.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu