vineri, 23 octombrie 2015

Paltonul in tonuri de gri si negru este mereu in trend

Oricat de nostalgici am fi dupa zilele calduroase de vara nu putem trece peste anotimpul rece fara un palton in garderoba. Pentru ca este o piesa vestimentara clasica care nu se demodeaza niciodata este potrivit atat pentru tinutele elegante cat si pentru cele casual.
Alegerea unui palton depinde nu doar de caracteristici fizice, ci si de personalitate, fie lung sau scurt, de inspiratie etno sau cu o linie minimalista, cambrat sau cu un croi evazat, este o piesa ce iti va pune in lumina frumusetea.


Combinatia de gri si negru este mereu in trend iar in acest sezon de toamna iarna revine in propunerile designerilor .  Paltonul de inspiratie etno este un articol versatil ce poate fi purtat cu pantalon de doc sau jeans cat si cu pantalon sau rochie de stofa,  aplicatia de dantela particularizeaza produsul iar jocul gri-negru ii ofera unicitate si eleganta.


Doua tonuri de gri de la inchis pana la deschis ce avantajeaza orice tip de silueta, si o linie minimalista ce pune in evidenta stilul chic si modern,  fac din modelul de palton propus de George Hojbota - creative director NICHI CRISTINA NICHITA un articol de efect si foarte dorit in garderoba.



Paltonul cu aplicatie rafinata de dantela este foarte feminin, iar inchiderea la doua randuri de nasturi ii ofera o eleganta aparte. Croiul putin evazat avantajeaza orice tip de silueta deoarece evidentiaza talia si bustul si distrage atentia din zona soldurilor.

George Hojbota - creative director NICHI CRISTINA NICHITA va recomanda paltoanele in nuante de gri si negru, indiferent de croiala sau dimensiune paltonul va fi intotdeauna la moda in sezonul rece deoarece ofera un look sofisticat si modern!





Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu