vineri, 13 noiembrie 2015

Tinute in alb si negru!

Tinutele in alb si negru sunt perfecte indiferent de ocazie, elegante, simple si mereu in trend, e nevoie doar de putina imaginatie pentru a compune un look stylish.

Si in acest sezon a fost readusa in atentia designerilor vestimentari  combinatia  alb si negru. Aceste combinatii sunt ideale pentru cusaturile fine si croielile drepte, se potrivesc atat pentru tinutele office cat si pentru cele casual. Asocierea alb-negru a fost intotdeauna etalon pentru eleganta, indiferent de circumstantele in care este purtata, lucru admis si recunoscut de foarte multi.

Absenta culorii, este uneori privita cu neincredere de unele femei, dar acest lucru nu este intocmai corect pentru ca avantajul vine din croi si din forma. Aceasta combinatie de culori pune mai mult in evidenta formele corpului si confera mai multa incredere in sine, indiferent ca vorbim despre o tinuta business sau casual. 

Pentru a aduce o pata de culoare acestei tinute, este suficient sa alegi niste accesorii in culori metalice sau pastel si cu siguranta nu o sa dai gres.

Albul simbolizeaza puritate si inocenta iar negrul simbolizeaza putere si eleganta, combinatia dintre cele doua culori negresit iti va construi o imagine impecabila.

Desi este asociata stilului office adesea, caci cea mai sigura tinuta in care sa te prezinti la o la o intalnire de afaceri este o fusta neagra conica si o camasa alba, combinatia alb-negru poate fi o solutie pentru orice eveniment la care trebuie sa participi.

Fie ca intentionezi sa iesi la o plimbare cu prietenii, fie ca mergi in club sau la un eveniment mai special, un outfit alb-negru este solutia ideala pentru un look impecabil, delicat si fin.



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu