Despre noi

NICHI CRISTINA NICHITA este un brand consacrat de vestimentatie eleganta pentru femei care asigura un look business-elegant femeii cu pretentii ridicate, pe trei linii variate ca stil:

  • Business – vestimentatie business in stil clasic dar si smart-office
  • Casual – tinute casual trendy si confortabile, pentru femeia activa, care cauta permanent armonia intre elegant si practic
  • linia Cristina Nichita – brandul de lux din portofoliu, adresat consumatorului cu pretentii ridicate, si care cuprinde articolele premium, pentru ocazii speciale.

Colectiile NICHI CRISTINA NICHITA inspira un mod de a te imbraca stilat si versatil, potrivit pentru toate femeile: de la functionara retinuta la birou, pana la femeia-manager aflata mereu in actiune sau la un eveniment monden. Cuvantul de ordine ramane atitudinea in vestimentatie. Oferim produse de calitate garantata la preturi corecte, printr-un model de comert ce are in centru clientul, cu nevoile si dorintele sale. Echipa noastra se implica cu maxima atentie si profesionalism in preluarea si finalizarea fiecarei comenzi. Ne imbunatatim mereu serviciile, prin evolutie tehnologica si profesionala.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu