vineri, 18 septembrie 2015

Pantalonii evazati un must-have in sezonul toamna iarna 2015-2016!

Pantalonii evazati emblema anilor 70 sunt in trand in sezonul toamna iarna 2015-2016  si promit sa cucereasca multe inimi si dressing-uri, iar partea buna e ca ne fac picioarele sa arate lungi si subtiri. Nu sunt foarte usor de purtat dar daca ascultati sfaturile designerilor puteti arata impecabil.
Lungimea pantalonilor evazati este un aspect important deoarece daca sunt foarte lungi partea de jos ajunge sa se uzeze repede iar daca sunt prea scurti va taia piciorul intr-un punct deloc potrivit pentru silueta, de aceea lungimea perfecta este cea care, aproape atinge podeaua.
George Hojbota - creative director NICHI CRISTINA NICHITA recomanda sa purtati pantalonii evazati cu o bluza cu imprimeu etno dintr-un material fluid la care sa adugati o pereche de pantofi cu botul rotund si toc gros.
Pentru un look ceva mai elegant, designerul NICHI propune să combini pantalonii evazaţi cu bluze uni in tonuri de bej, turcoaz sau bleumarin unde sa adaugi o pereche de pantofi stiletto pentru a da impresia unei siluete zvelete, iar pentru un look stylish adauga un sacou masculin mai lung si o esarfa in contrast.
Pantalonii evazati pot fi o declaratie originala de stil, transmit o eleganta aparte intregului outfit, eleganta care se vede inclusiv in modul in care mergi. 


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu