Regulament concurs #ILoveNICHIREGULAMENT CONCURS
“#ILoveNICHI”Art.1 ORGANIZATORUL SI REGULAMENTUL OFICIAL AL CONCURSULUI

Concursul “#ILoveNICHI” este organizat si desfasurat de NCN COLLECTION SRL-D, o societate comerciala din Romania cu sediul in bld. C.A.Rosetti, nr.2, bl.305, sc.C, et.4, ap.13, jud.Iași, avand Nr. Reg. comertului J22/61/2014 si cod unic de inregistrare 32662367 (denumita in continuare “Organizator”). 

Participantii la Campanie sunt obligati sa respecte termenii si conditiile regulamentului oficial al campaniei, potrivit celor mentionate mai jos (denumit in continuare “Regulament Oficial”). Prin participarea la concurs, participantii confirma ca au citit si sunt de acord cu conditiile de participare.

Art. 2 DURATA CONCURSULUI SI ARIA DE DESFASURARE

Concursul se deruleaza in intervalul 26.09.2016 – 30.11.2016, pe retelele de socializare Facebook si Instagram, conturile oficiale NICHI CRISTINA NICHITA. 
Concursul are valabilitate pe intreg teritoriul Romaniei.

Art. 3 CONDITII DE PARTICIPARE

Participarea la concurs atrage acceptarea implicita, neconditionata si fara rezerve, de catre acestia a prezentului regulament, considerandu-se drept reale, corecte si complete toate datele furnizate de participanti.
In cazul descoperirii oricaror neconcordante intre datele furnizate organizatorului (de catre oricare dintre participanti) si realitate, respectiva participare se invalideaza fara indeplinirea vreunei formalitati inaintea participantilor.

Prin inscrierea la concurs fiecare participant garanteaza:
- ca este persoana fizica cu domiciliul stabil in Romania care a implinit 18 ani la data inceperii acestui concurs;
- ca este posesor al unui act de indentitate (buletin de identitate, carte de identitate, permis de conducere);
- este de acord ca numele lui sa fie facut public in cazul in care va castiga;
- nu este angajat sau ruda a angajatilor NICHI CRISTINA NICHITA;
- ca are deplina si neafectata capacitate de folosinta si exercitiu (conform Cod Civil).

Art. 4 MECANISMUL CONCURSULUI 

1. Participantii trebuie sa posteze pe pagina lor de Facebook sau Instagram o poza cu o tinuta in care poarta o piesa vestimentara din noua colectie Toamna-Iarna 2016-2017 NICHI CRISTINA NICHITA, sa adauge in textul postarii hashtag-urile #ILoveNICHI si #NICHIfw2016 si sa eticheteze (cu tag pe poza) contul oficial de Facebook sau Instagram NICHI CRISTINA NICHITA.
2. Sa trimita un mail cu textul „Particip la concursul „ILoveNICHI” si link-ul cu poza inscrisa la concurs la adresa marketing@nichi.ro.

 *** conturile de Facebook si de Instagram trebuie sa fie publice pentru ca pozele inscrise la concurs sa fie vizibile.


Art. 5  PREMIILE SI ACORDAREA LOR

Premiile constau in:

- Fiecare participant va primi un voucher in valoare de 50 LEI care poate fi valorificat in oricare magazin NICHI CRISTINA NICHITA la urmatoarea cumparatura. Acesta va fi livrat pe adresa de mail cu care s-a inscris in concurs.

- O tinuta la alegere din Colectia Special Events 2016.17  in valoare totala de 1.000 LEI.

Pentru a intra in posesia premiului, castigatorul trebuie sa transmita la adresa de email marketing@nichi.ro, numele si prenumele complet, adresa si numarul de telefon. Transmiterea datelor se face obligatoriu pana la data de 11.12.2016. 
In cazul in care nu se primesc aceste informatii in termenul dat, se va organiza o noua extragere pentru a se stabili un nou castigator.

Art. 6 DESEMNAREA CASTIGATORULUI

Va fi un singur castigator al premiului in valoare de 1.000 LEI; acesta va fi desemnat prin tragere la sorti pe www.random.org, in data de 05.12.2016  si va fi anuntat pe 05.12.2016 pe contul oficial NICHI CRISTINA NICHITA de Instagram cat si pe Facebook.

Art. 7 INTRERUPEREA CONCURSULUI

Concursul va putea fi intrerupt doar in caz de forta majora sau printr-o decizie a organizatorului, dar nu inainte ca acesta sa anunte publicul prin intermediul site-ului shop.nichi.ro.
Prezentul concurs poate inceta inainte de data mentionata la punctul 2 numai in cazul aparitiei unui eveniment ce constituie forta majora conform legislatiei in vigoare, inclusiv in cazul imposibilitatii Organizatorului, din motive independente de vointa sa, de a continua prezentul concurs, dar nu inainte ca acesta sa anunte publicul prin intermediul site-ului shop.nichi.ro, paginii oficiale de Facebook si Instagram.

Art. 8 LITIGII

Eventualele litigii aparute intre Organizatori si participantii la prezentul Concurs se vor rezolva pe cale amiabila sau in cazul in care aceasta nu va fi posibila, litigiile vor fi solutionate de instantele judecatoresti romane competente.Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu