vineri, 4 decembrie 2015

O tinuta de cocktail chic!

Evenimentele tip cocktail au aparut in epoca burgheziei cand tinerele domnite si cavalerii dichisiti  doreau sa iasa la o intalnire ceva mai sofisticata decat o cina dar mai putin formala decat un bal.

George Hojbota - creative director NICHI CRISTINA NICHITA iti ofera cateva sfaturi despre cum sa porti tinutele de cocktail in asa fel incat sa impresionezi printr-un outfit deosebit, care sa atraga privirile tuturor invitatilor.

Tinutele de cocktail cel mai des intalnite sunt rochiile, fie o rochie de lungime medie intr-o linie minimalista, fie o rochie in clini, iar accesoriile recomandate sunt cele de mici dimensiuni, foarte rafinate si elegante.

Astazi o femeie poate fi la fel de elganta si intr-o tinuta de cocktail formata din pantalon si bluza care emana feminitate prin atitudine si prin accesorizarea discreta, aceasta tinuta pentru cocktail flateaza orice silueta, conferindu-ti o alura fermecatoare si rafinata. 

Daca vrei sa iti pui in evidenta silueta opteaza pentru bluza inspirata din anii 70 cu aplicatie rafinata de dantela si catifea si accesorizata cu perlute si cristale pe care sa o combini cu pantalonul usor evazat, poate fi o alegere interesanta si confortabila.


Daca esti adepta bluzelor fluide, tandemul pantalon de catifea cu croiala tip pana si bluza asimetrica sau bluza cu maneci fluture te vor transforma intr-o aparitie spectaculoasa si vei fi apreciata pentru  bunul gust si alegerile unice pe care le faci. Combina cu succes tinutele tale de cocktail in culori inchise cu o sanda si o poseta de dimensiuni mici.



George Hojbota - creative director NICHI CRISTINA NICHITA precizeaza: intr-o multitudine de femei  imbracate in rochii tu, te poti remarca  purtand o tinuta foarte rafinata formata din pantalon si bluza ce emana o eleganta de invidiat. 


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu