miercuri, 26 august 2015

Cum porti fusta conica


Toate manualele si emisiunile TV de stil o recomanda ca fiind una dintre piesele cele mai versatile din arsenalul nostru vestimentar. Si asa este, mai ales daca trecem peste prejudecata care ne face sa credem ca se potriveste doar anumitor conformatii.
Si-a inceput cariera fiind o simpla fusta de zi, buna de purtat la birou. Dar azi fusta conica este mai mult decat o piesa office, strictly business. In ultimele sezoane ne-a fost propusa colorata, imprimata floral, abstract sau digital, din paiete sau brocart, din neopren sau dantela. O purtam la prezentari si intalniri romantice, la plimbari de duminica si party-uri tarzii in noapte.

Pentru ce tip de silueta este potrivita fusta conica?

Femeilor a caror silueta este mai plina in zona bazinului, soldurilor, coapselor le sunt recomandate fustele creion uni (de preferat in culori inchise, dar nu neaparat), cu imprimeuri, in tesaturi mate, dar neaparat asortate cu topuri care atrag atentia catre jumatatea de sus a corpului (o bluza colorata cu drapaje, un cardigan cu imprimeu, un blazer cu revere supradimensionate, un maieu din paiete, un tricou cu dungi orizontale).

Femeilor a caror silueta are un plus de circumferinta in zona umerilor, spatelui, bustului le sunt recomandate fustele conice imprimate sau uni, in texturi lucioase (sau mate), dar asortate cu piese neutre, care nu atrag privirile: bluze in nuante medii sau inchise, o jacheta din piele de culoare inchisa, un sacou bleumarin, camasi simple…

Voi cum purtati fusta conica?

Sursa text: stylediary.ro


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu