vineri, 29 iulie 2016

Rochiile colorate de vară

Rochiile colorate de vară sunt confortabile şi versatile putând fi purtate în ocazii foarte diferite de la plimbările relaxate prin parc până la orele petrecute la birou sau petrecerile de zi.

Daca vrei să atragi privirile cu ţinutele de vara alege să porţi combinaţii cromatice inedite în croiuri care să îţi avantejeze silueta.

Rochiile lungi nu trebuie să lipsească din garderoba de vară, fie cu imprimeuri sau nude în culori delicate sau puternice vor aduce un aer romantic garderobei tale. Sunt piese ce ies în evidență, de aceea celelalte componente ale ținutei trebuie să fie cât mai simple, alege bijuteriile discrete iar în materie de încălțăminte, poți opta pentru orice, de la sandale, la balerini sau tenişi.

Rochiile midi ce accentuiază talia vor fi alegerea ideală pentru plimbările prin parc sau ieşirile cu prietenii. Croiala lejeră îţi oferă libertate de mişcare, iar culorile vesele se înscriu în tendinţele verii. Accesorizeaz-o cu încăltăminte lejeră şi adaugă ţinutei tale bijuterii excentrice de vară.


Rochia cu croiul în A este realizată  în aşa fel încât să sublinieze frumuseţea oricăruit tip de siluetă. Alege să porţi acest model de rochii cu imprimeuri florale atunci când doreşti un aspect cât mai tineresc, plin de viaţă şi îndrăzneţ, dar elegant şi rafinat în acelaşi timp.  


Reînnoieşte-ţi garderoba! Acum rochiile de vară sunt la reducere: www.shop.nichi.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu