luni, 14 martie 2016

NICHI CRISTINA NICHITA a prezentat “Visul unei nopti de vara”


In cadrul evenimentului Gala Modele Feminine de miercuri, 9 martie de la ora 19.00, brandul NICHI CRISTINA NICHITA a fost invitat special pentru a celebra femeia plina de frumusete si eleganta, printr-o prezentare de moda de exceptie.

George Hojbota creative director NICHI CRISTINA NICHITA, a semnat o colectie inspirata din poemul dramatic “Visul unei nopti de vara”, prezentarea de moda a fost un spectacol impresionant, desavarsit, alaturi de: balerine, barbati cu cap de cal, zane si printese, muzica, coafuri si machiaje de poveste.

Materiale fluide si peliculizate in tonuri de nude si auriu desprinse parca din soare au predominat in aceasta colectie, nu a lipsit nici combinatia romantica si senzuala de rosu si auriu, nuantele adanci de negru transpuse in rochii extrem de feminine si senzuale cu aplicatii sub formă de petale, flori sau frunze si accesorizate cu perle si cristale cusute manual au innobilat intreaga colectie.

Gala Modele Feminine promoveaza valorile şi recunoaşte meritele femeilor devenite surse de inspiraţie si model de viata. Proiectul vizeaza femei din diferite domenii de activitate: de la mame devotate sau femei implicate in viata sociala pana la femei de afaceri sau exemple din mediul academic.





Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu