vineri, 15 aprilie 2016

Sfaturi despre stil

Cred ca totii primim foarte des sfaturi,  daca ar fi sa le ascultam pe toate nu am mai reusi sa fim noi insine. Dar totusi ele ne ajuta sa ne dam seama daca gresim, de aceea fiecare sfat trebuie primit si analizat daca se merita sa il luam sau nu in calcul.

Chiar daca nu ne permite timpul sa fim mereu la curent cu ce este nou in moda ne place sa fim apreciate  pentru stilul vestimentar, de aceea vrem sa venim in ajutorul vostru cu cateva recomandari.

Adopta un stil vestimentar propriu

Daca esti o persoana careia ii place sa fie mai tot timpul eleganta si poarta foarte des rochii si fuste nu are sens sa adopti un stil rock chiar daca este in tendinte pentru ca nu te vei simti bine in pielea ta si asta se va vedea foarte usor.
Atunci cand cumperi haine incearca sa le personalizezi, pune-ti amprenta pe fiecare tinuta prin modul cum le combini, prin accesorii si cel mai important prin atitundine, si vei fi cu siguranta apreciata.
  
Foloseste trucuri vestimentare

Nu ezita sa alegi dungile, te ajuta sa arati mai subtire, opteaza pentru o rochie sau un sacou cu dungi. Poarta pantalonii cu talia inalta si tocuri pentru ca fac picioarele sa para mai lungi.

Alege accesorii care te reprezinta

Un  lucru foarte important atunci cand alegi un accesoriu este sa fii atenta la micile detalii care reusesc sa faca diferenta, si mai ales trebuie sa iti placa si sa se potriveasca stilului tau vestimentar. Poseta, cerceii, accesoriile de par, bratarile, completeza tinuta si te ajuta sa arati mai bine.
Ce-i prea mult strica, de aceea opteaza pentru un numar mic de accesorii si nu uita sa te mai privesti inca o data  in oglinda inainte de a pleca de acasa, si daca observi ceva in plus nu ezita sa il elimini.



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu