vineri, 19 februarie 2016

Eleganta urbana

Tinutele ce nu ar trebui sa lipseasca din garderoba de zi sunt cele versatile care se potrivesc atat orelor petrecute la birou cat si iesirilor cu prietenii.
Factorii cei mai importanti in ceea ce priveste versatilitatea sunt culoarea si croiul. Tandemul alb negru este una din cele mai versatile combinatii si nu lipseste din garderoba femeilor chic,  poate deveni o tinuta glam daca este valorificata la maxim prin aplicatiile de dantela si accentele de rosu.

Rochia cu guler rever

Are un croi  feminin usor evazat ce avantajeaza orice tip de silueta, este o alegere perfecta pentru birou cat si pentru iesirile de dupa.

Bluzele cu volane

Bluzele din voal cu volane sunt ideale pentru ocaziile in care dorim sa fim elegante si sa impresionam prin bun gust, se potrivesc sa fie purtate cu o fusta cu pliuri sau cols dar si cu pantaloni cu croi drept.

Rochia bleumarin cu dungi verticale

Dungile verticale alungesc coprul si avantajeaza orice tip de silueta, iar accentele de rosu pun in valoare talia  si sporesc farmecul si eleganta.   

Orienteaza-te sa iti construiesti tinutele de zi astfel incat sa fii intodeauna la moda, si sa porti doar acele piese vestimentare care te reprezinta si iti pun in evidenta corpul.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu