vineri, 26 februarie 2016

Roz pudrat si gri perlat - nuante romantice in noua colectie de primavara vara 2016!

Zilele in care totul este roz  ne plac foarte mult, sunt vesele, relaxante, pline de buna dispozitie si parca totul ne zambeste. Ne place sa avem o viata roz si cautam tot timpul solutii ca sa o descoperim.De ce sa nu incepem prin a avea mai mult roz in garderoba noastra?

Nuantele de roz pudrat si gri perlat sunt tonuri sensibile care cer o atitudine romantica si eleganta pentru a fi purtate, au avantajul ca le poti purta de dimineata pana seara fara niciun fel de probleme. 

Materialele vaporoase sunt tesaturile care se potrivesc perfect cu aceste nuante discrete, fluiditatea materialului si tonurile calde fac o pereche desavarsita.

Fusta gri perlat este o piesa care ne scoate orice tinuta din anonimat. Eleganta sa este data de linia lejera si feminina, si de culorile fine si delicate. Combinata cu o bluza uni, in tonuri calde precum verde fistic, galben pal sau bej deschis, transforma tinuta intr-una sofisticata si in tendinte.




Blazerul roz pudrat va fi cu siguranta vedeta garderobei tale de primavara.

Fluida si feminina rochia cu nuante de roz pudrat este ideala pentru iesirile la un restaurant,  accesorizata cu bijuterii metalice creeaza un look reusit ce nu poate trece neobservat.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu