miercuri, 9 septembrie 2015

Sedinta foto de exceptie in cel de al doilea teatru ca frumusete din lume.

Femeia NICHI CRISTINA NICHITA a avut ocazia sa joace rolul  principal pe minunata scena a Operei Nationale Romane din Iasi in noua colectie intitulata sugestiv LA DIVINA.
Brandul NICHI CRISTINA NICHITA a realizat o sedinta foto de exceptie la Opera Nationala Romana Iasi cladire considerata al doilea teatru ca frumusete din lume, lucru ce reiese dintr-un top realizat de televiziunea britanica BBC.
Nationalul din Iasi ce gazduieste doua institutii importante atat Teatrul cat si Opera a fost proiectat de doi arhitecti vienezi acum mai bine de 100 de ani. Cortina principala este conceputa sub forma unei alegorii a vietii cu cele trei varste, iar plafonul este o adevarata opera de arta ce a avut ca tematica Povestea, reprezentata prin alegorii paradisiace, nimfe si ingeri.
Teatrul si-a dechis largi portile pentru a primi femeia puternica NICHI care s-a confundat cu decorul somptuos si a dus la realizarea unor cadre ce iti taie respiratia.

NICHI CRISTINA NICHITA evoca feminitate si reflecta eleganta clasica a femeilor cu atitudine, cu o puternica nevoie de a iesi din anonimat si de a se afla mereu in centrul atentiei.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu