vineri, 11 decembrie 2015

Haina de blana, elementul cheie al sezonului

Hainele din blana au fost dintotdeauna un articol vestimentar pretios si de nelipsit din garderoba femeilor cu stil. Daca in trecut reflectau situatia financiara a celor care le purtau, acum reflecta mai degraba o atitudine puternica si o eleganta aparte.
Astazi haina de blana este un articol versatil, nelipsit din garderoba de iarna, iar designerii o propun atat pentru tinutele de zi sau de seara, cat si pentru cele office sau casual.

Haina de blana de lungime medie 

George Hojbota - creative director NICHI CRISTINA NICHITA va propune o haina de blana care dincolo de fapul ca este calduroasa iti ofera si un plus de eleganta. Gulerul innobilat cu brosa si manecile evazate fac din aceasta haina o propunere vestimatara de dorit ce poate fi purtata atat la tinutele casual cat si la cele elegante, din punct de vedere cromatic o regasiti  in nuanta unui cappuccino "elegant” dar si in nuanta trandafirilor ivory .




Haina de blana scurta            
                                                                                                                
O alta varianta usor sofisticata si eleganta cu un croi chic si modern este jacheta de blana scurta, dreapta, fara guler, o alegere perfecta pentru a fi purtata peste o rochie eleganta de catifea sau dantela.



Etola de blana

Etola din blana este un accesoriu pretios, o varianta ideala de a innobila o tinuta de ocazie. Daca vrei sa iti scoti talia in evidenta poart-o cu o rochie pe corp si te vei face cu siguranta remarcata.



George Hojbota - creative director NICHI CRISTINA NICHITA spune: “femeile iubesc blanurile si pe buna dreptate, o haina de blana reprezinta o piesa vestimentara ce aduce un plus de pretiozitate si elganta in garderoba.”

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu