vineri, 27 noiembrie 2015

In acest sfarsit de an se poarta eleganta la superlativ!

“Eleganta este singura frumusete care nu dispare” aceste cuvinte sunt prezentate intr-o maxima des intalnita, tot timpul o femeie eleganta este o femeie frumoasa!

Negrul este tot timpul in trend la evenimente speciale, dar mai ales la cele de sfarsit de an,  prezent in diferite tonuri si texturi suficiente pentru a crea o simfonie rafinata dedicata doamnelor fidele elegantei in negru. Pastrand aceeasi nota de mister si eleganta, verdele smarald, rosul burgund si tonurile adanci de bleumarin sunt in sezonul acesta o alegere potrivita daca doresti sa porti altceva decat eternul negru.


Catifeaua denumita si tesatura reginelor, dantela pretioasa , taftaua si voalul sunt materialele cele mai potrivite pentru evenimentele de sfarsit de an, iar accesorizarea lor cu aplicatii stralucitoare, broderii si dantela va scoate in evidenta o eleganta aparte si te va transforma in 
regina petrecerii.

Rochia de cocktail sau de seara, salopeta chic, pantalonul elegant, bluza fluida, haina de blana, salul de catifea, fusta maxi de tafta, sunt piese ce au ca principal scop seductia si care nu pot lipsi din garderoba ta pentru aceasta perioada.


Rochia din catifea cu dantela si perlute , cea cu funda si cristale sau cea lunga tip sirena au o linie feminina si rafinata si sunt special create sa puna in valoare corpul  si sa iti evidentieze cele mai frumoase trasaturi.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu