vineri, 16 octombrie 2015

Cum purtam fustele conice, midi si maxi

Fusta reprezinta unul dintre articolele care ne fac sa emanam mai multa delicatete si frumusete. Scurta, lunga sau midi, ea este mereu prezenta in recomandarile designerilor si intruchipeaza atatea forme cate tendinte si siluete exista.


Fusta conica este prin excelenta un articol vestimentar care iti pune in evidenta silueta si probabil unul din cele mai versatile piese. Daca fusta neagra conica nu lipseste din garderoba oricarei femei,  astazi fusta conica o reagasim cu imprimeuri dar si cu diferite asimetrii, cu forme si lungimi indraznete.



Fusta lunga de zi revine in moda mai ales in sezonul de toamna iarna fie ca alegeti modelul cu slit lung sau cel tip sirena sunt foarte usor de purtat pentru ca sunt lejere si ofera un look chic relaxat si elegant. Fustele maxi se poarta si in combinatii casual unde sa adaugi cele mai inedite accesorii pentru ca tinuta sa fie una originala si cu personalitate. 

 
Fustele trei sferturi amintesc de eleganta pariziana si sunt foarte potrivite de purtat cu o centura ce pune in evidenta talia, emana rafinament pentru ca lasa la vedere glezna si le poti purta cu mai multe tipuri de incaltaminte atat pantofi cu toc cat si botine sa chiar cizme. Este foarte versatila, o poti asorta cu o maleta  daca vrei sa ai un aer retro inspirat din anii 70,  pentru un look office poti sa adaugi o camasa din polin, iar daca vrei sa iesi in evidenta printr-un aer ceva mai boem asorteaza o bluza fluida, lejera.

George Hojbota - creative director NICHI CRISTINA NICHITA va recomanda sa purtati fustele atat cele conice cat si cele maxi sau midi, piese ce iti scot in evidenta frumusetea si feminitatea.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu