vineri, 30 octombrie 2015

Garderoba in culorile toamnei

Toamna, unul din cele mai misterioase anotimpuri ale anului, ar trebui sa  ne reinnoim garderoba cu produse care sa ne dea energie si vitalitate, trebuie sa alegem o paleta de culori puternice pentru a trece peste zilele mohorate si reci.

Opteaza pentru o tinuta in culorile toamnei, masliniu, aramiu, galben-mustar, diferite nuante de maro si rosu  care sunt cele mai populare culori in acest anotimp, culori care iti transforma tinuta intr-una moderna .

Iti recomandam sa alegi aceste rochii din jerse in nuante de auriu maro si visiniu, care iti vor imbratisa silueta si iti vor transmite o stare de energie. Sunt foarte usor de asortat cu produse din piele, cu broderii sau aplicatii de dantela. Jeresul o tesatura popularizata de Coco Chanel, este usor de purtat fiind caracterizat prin lejeritate şi adaptabilitate.  

 

Pentru a-ti reintregi garderoba  iti recomandam acest trenci ce iti va aduce o nota de originalitate si creativitate. Pune-l in valoare cu accesoriile potrivite si vei avea un look la moda, poarta-l cu o esarfa uni si o pereche de manusi negre. 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu