vineri, 9 octombrie 2015

Cum sa purtam sacoul

Sacoul este o piesa de rezistenta a oricarei garderobe si este adoptat de femei cu diferite stiluri vestimentare de la casual pana la elegant. O piesa versatila ce poate schimba cu usurinta imaginea unei tinute si constituie o salvare atunci cand nu stii cu ce sa te imbraci.


Sacoul din stofa cu guler rever este inspirat din garderoba masculina  si poate fi purtat cu o  pereche de pantaloni la dunga o camasa cu butoni iar pentru un plus de rafinament o brosa la rever este un accesoriu ideal. Daca alegem tandemul masculin feminin  sacoul poate fi purtat cu o rochie conica office sau din potriva cu o rochie fluida, lejera.



Bucle, chic si nemuritor este adusa la rang de tesatura nobila de catre Chanel si este de nelipsit din garderoba femeilor stilate. Potrivit pentru garderoba de toamna  in fiecare an revine in propunerile designerilor deoarece aminteste de chicul parizian.


O linie eleganta si o tesatura casual, o combinatie ce pune in evidenta doua directii usor de atins prin acelasi articol,  practic si rafinat, este un sacou potrivit atat pentru pantaloni cat si peste o rochie lejera din vascoza sau jerse.



Initial o tesatura folosita doar pentru hainele casual sau chiar sport a trecut aceasta granita astfel incat sacoul din jerse poate fi o piesa de rezistenta din garderoba daca este accesorizat cu nasturi metalici si esarfe. Este un sacou ce poate fi purtat intreaga zi de la intalnirile office pana la cele cu prietenii.


George Hojbota - creative director NICHI CRISTINA NICHITA va recomanda sa purtati sacourile atat cele elegante cat si cele casual, piese ce transforma o tinuta banala intr-una speciala si cu siguranta nu vei trece neobservata.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu