vineri, 2 octombrie 2015

Imprimeul patchwork - din nou in tendinte

Exista ideea ca pentru a avea o tinuta stilata trebuie sa ai o garderoba vasta si cu produse scumpe, acest lucru este total gresit, secretul consta in abilitatea de a asorta piesele vestimentare si de a pastra in garderoba cateva produse cheie, versatile, usor de combinat care nu se demodeaza niciodata.

De aceasta data  iti recomandam imprimeul patchwork, ce reprezinta o modalitate indrazneata de a imbina fragmente de materiale diferite ca textura si culoare, pentru a obţine o piesa vestimentara ingenioasa si originala.

Acest tip de imprimeu a fost realizat initial de femeile colonistilor din America din resturi uzate pentru a-si confectiona obiecte de imbracaminte sau diverse lucruri in casa. Tehnica patchwork apreciata in trecut, a fost readusa la viata de creatorii de moda, care prin deosebita imbinare a texturilor, au conceput creatii spectaculoase si in trend.

George Hojbota - creative director NICHI CRISTINA NICHITA va propune sa purtati sacoul cu imprimeu patchwork, piesa centrala a outfitului vostru, cu o fusta si bluza sau cu o rochie iuni, adaugati si accesorii de inspiratie etno si cu siguranta veti fi apreciate pentru tinuta adoptata.

Patchwork reprezinta una din tendintele acestui sezon fiind prezent sub forma de imprimeuri pe tesaturi fine precum matasea pana la tesaturile precum stofele groase.

Daca vrei un look fresh si original, in sezonul toamna-iarna poti pune in valoare o tinuta simpla, monocroma purtand o redingota cu detalii patchwork.

Combinatiile cromatice inedite, texturile fine, creeaza un efect vizual deosebit si duc la realizarea unor  piese vestimentare care surprind prin unicitate si eleganta.

Shop: www.shop.nichi.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu